купити футболки оптомНа сьогоднішній день існує досить велика кількість різних компаній пропонують одяг для реклами, а також купити футболки оптом з печаткою так і без неї. Всі вони продають на вітчизняному ринку промотекстіль в достатній кількості та асортименті, здатному удовлітворіть будь-які запити при виготовленні друку на одязі так і проведенні різних рекламних заходів.
 
Тут ми перерахуємо лише деякі компанії, досить відомі на українському ринку, для того щоб легше було вам орієнтуватися при виборі і пошуку партнера:
 
  • Футболки Оптом
  • FUTBOLKA.UA (Футболка.уа)
  • Інтернет магазин СВІТ ФУТБОЛКИ
  • BERRYTEX (футболки Берітекс)
  • Фабрика Футболок

Не всі компанії, що пропонують вам купити футболки оптом є безпосередніми їх імпортерами та виробниками, соотвественно розуміючи цей фактор ми завжди можемо припустити, що умови покупки футболок можуть бути привабливішим у іпортера і виробника. Тому що вони завжди будуть мати найбільший вплив на ціноутворення і кон'юнктуру ринку.

Всі компанії-імпортери одягу представляють футболки певних брендів, які також, в свою чергу, свою різну цінову політику, модельний ряд, колірну гамму. Тому при виборі свого постачальника слід мати на увазі, що футболки разліних брендів і різної якості можуть сильно відрізнятися за ціною. Також, одним з осноних факторів помітно впливають на ціну футболок є щільність тканини з якої вони зроблені. Розуміючи це, завжди можна удешівіть футболку одного і того ж виробника, знизивши її щільність і соотвественно якість. Ну і один з найбільш відчутних чинників впливають на ціну, якщо ви хочете купити футболки оптом, є кількість товару, що купується.

Якщо ви шукаєте футболки оптом з печаткою, то потрібно розуміти і той фактор, що не всі компанії-імпортери надають послуги друку і тому тут картина з ціною може змінюватись і вам потрібно більш ретельно аналізувати пропозиції різних компаній по ринку. Інший раз дуже вигідним може стати покупка футболок в одній компанії, а раземещніе замовлення на друк в зовсім інший. Це дозволить вам заощадити кошти і провести вашу рекламну компанію на високому рівні з використанням футболок гідної якості і куплених за найоптимальнішою ціною. Тут ми не будемо зупинятися на види і якість друку, які також можуть істотно вплинути на кінцеву ціну ваших футболок. Це буде предметом огляду, який ми плануємо провести в окремій статті.

Ми сподіваємося що ця стаття надасть вам велику допомогу при виборі продавця футболок, з урахуванням всіх основних чинників, яких ми перерахували вище.

P.S. Якщо вам необхідно купити футболки оптом - зверніться до менеджерів нашої компанії за телефонами вказаними у верхній частині нашого сайту. "АНТАРА текстиль" пропонує купити футболки B&C (Бельгія), футболки Stedman (Німеччина), футболки Roly (Іспанія).