Футболки Fruit of the LoomЧОЛОВІЧІ ФУТБОЛКИ PERFORMANCE T

Високоякісні футболки Performance T зроблені з текстурного поліестеру щільністю 140 г/м2. Вони мають реглан-рукав, надруковану етикетку на основі тканини для більшого комфорту. Доступні в розмірах S - 2XL.

ЖІНОЧІ ФУТБОЛКИ PERFORMANCE T

Жіночі футболки Performance T, також має бокові шви для приталенной посадки, що робить її ідеальною для всіх видів спорту від йоги до гімнастики. Доступна в розмірах XS - 2XL.

ДИТЯЧІ ФУТБОЛКИ PERFORMANCE T

Активним дітям потрібні активні футболки, тому наші дитячі футболки Performance T саме те, що потрібно - легка, комфортна і легко пропускає повітря. Доступна в розмірах від 3-4 до 14-15 років і кольорах, соотвествующих моделей для дорослих. 

КОЛЬОРИ ДОСТУПНІ ДЛЯ ФУТБОЛКИ PERFORMANCE

Футболка Performance T має 8 спортивних квітів в чоловічих, жіночих і дитячих моделях, включаючи класичні - Чорний, Білий, Темно-синій, а також такі яскраві кольори як Малиновий, Лайм і Яскраво-жовтий.

Fruit of the loom – американська компанія з виробництва текстилю найвищої якості. Створена в 1851 році Швеція Робертом Кнайт, fruit of the loom, є одним з найбільших виробників чоловічої і жіночої нижньої білизни, друкованих футболок, повсякденного одягу та одягу для активного відпочинку.

Футболки Fruit of the Loom користуються постійним і стійким попитом завдяки тому, що компанія має більш ніж 160 річну історію, піклується про екологію і пропонує свою продукцію за привабливими цінами.

Джерело: Fruit of the Loom

P.S. Якщо вам необхідно купити футболки Fruit of the Loom або промоодяг інших відомих брендів - телефонуйте наші менеджером за телефонами. Широкий асортимент моделей, колірної гами і розмірної сітки в наявності зі складу в Києві. Здійснюємо доставку товару в будь-яке місто України.