Складно собі уявити, як обходилися без цих речей ще 50 років тому. Ще зовсім недавно їх вважали предметами нижньої білизни, а зараз вони вийшли на передній план і міцно закріпилися в гардеробах і дорослих, і дітей.
 
При виборі моделей для діток в першу чергу слід звертати увагу на вироби з натуральних матеріалів. Найкраще, якщо це буде льон або бавовна. Варіанти з невеликим вмістом штучних волокон також варті уваги. Вони не втрачають свій зовнішній вигляд після численних прань і відмінно тягнуться. Дитячі футболки з вмістом синтетики більше 50% не варто купувати для малюків, оскільки ці речі щільно стикаються з шкірою і не дають їй нормально дихати.
 
Багато батьків вважають за краще купувати ці предмети гардероба на виріст. Їх можна сміливо купувати на подарунок навіть без примірки. Сучасний асортимент даних виробів дуже широкий – фасони з довгими рукавами, футболки-поло, з комірцями, короткими рукавами - кожен зможе знайти варіант до душі і фінансовим можливостям. Кожна дитина оцінити барвисті моделі з мультяшними героями. Дівчаткам сподобаються ніжні варіанти зі всілякими аплікаціями, рюшами та іншими декоративними елементами. У них малятка відчують себе справжніми принцесами і в той же час будуть відчувати себе комфортно і зручно.
 
Дитячі футболки відносяться до спортивного стилю, і носити їх можна цілий рік. При виборі тієї чи іншої моделі звертайте увагу на зростання, довжину рукава і вік дитини. Уважно огляньте внутрішні шви вироби. Вони повинні бути подвійними і рівними, з акуратно обробленими краями. Найпоширенішими вважаються білі і чорні варіанти, але для діток найкраще купити щось яскраве і барвисте, з незвичайними малюнками і різними тваринами. Ідеально, якщо ви візьмете з собою в магазин і крихту. Тоді, він зможе сам підібрати модель до душі, а ви йому допоможете в цьому. Цікаві і красиві фасони можуть познайомити дитину з новими видами тварин, деякими буквами і викликатимуть захоплення у малюка. Незвичайні малюнки виконують ще й розвиваючі функції.
 
Влітку ці вироби відмінно поєднуються з спідничками, шортами, джинсами і брюками, а в зимовий час їх можна використовувати як нижню білизну під кофточку або теплий светр. У будь-якому випадку ваша крихта відчуватиме себе комфортно, а виглядати красиво і стильно!
 
Джерело: svit24
 
P.S. У нас ви можете замовити дитячі футболки оптом в Києві