Для тих, хто хоче підкреслити свою індивідуальність, висловити своє внутрішнє «Я» — є хороший вихід — прикольна футболка. Тим більше, що це і хороший привід урізноманітнити свій гардероб.
 
Отже, які ж бувають модні футболки. Можна виділити 7 головних відгалужень, які користуються популярністю.

1. Футболки Час пригод (Adventure time). Яскравий забавний і незвичайний принт, безперечно варто звернути увагу.
2. Футболки з малюнками або написами викликає характеру: типу «Все люди - як люди, а я Богиня» або «Горілка - всьому голова».
3. Футболки з написами і картинками за мотивами сучасної мас-культури. Наприклад з картинками з «Теорії великого вибуху» або з написом типу «Окуляри ннада?»
4. Забавні футболки а-ля привіт з СРСР і картинками і написами того періоду, наприклад «Москва-1980».
5. Футболки любовної і сімейної тематики (як дорослі, так і дитячі): «Моя мама любить тата», «Закохана».
6. Футболки з нейтральними написами: «Бережи Батьківщину — відпочивай за кордоном», «Хочу багато грошей, роботу не пропонувати».
 
Так відразу і не пригадаєш, коли слова «прикол», «прикольний» стали настільки часто вживаними в тому значенні, яке сьогодні зрозуміло навіть дошкільнику! І кому з нас не хочеться бути таким — прикольним, цікавим, що виділяється із загальної юрби?
 
Прикольна футболка - відмінне рішення для тих, хто хоче не тільки підкреслити своє внутрішнє «Я», а й урізноманітнити гардероб. Які ж вони, прикольні футболки? Давайте розберемося разом.
 
Джерело: ЮФ
 
P.S. У нас ви можете замовити прикольні футболки, футболки з написами, футболки з малюнками, футболки з написами на замовлення за оптовими цінами в Києві