Також при виборі різних типів друку прменяются абсолютно різні верстати та обладнання для друку. Один з відомих методів, який застосовується якщо вам треба зробити друк на текстилі це пігментного друку.

Пігментний друк

Пігментного друку має велике значення для деяких типів волокон. Наприклад, для целюлози це є найбільш часто вживаний метод. Хоча ігментная друк може бути використана практично на всіх типах текстильних виробів. За допомогою цієї технології можна отримати досить високоякісний друк.

Пігментні барвники містять - загущувач, що пов'язують і при необхідності, інші допоміжні речовини, такі як фіксують агенти, пластифікатори тощо

Після нанесення друку на виріб, тканину сушать і потім пігмент зазвичай встановлюється за допомогою гарячого повітря (в залежності від типу сполучного в композиції, фіксація також може бути досягнута шляхом зберігання при 20 ° С протягом декількох днів). Перевага пігментного друку в тому, що цей процес може бути зроблений без наступної промивки (який, в свою чергу, необхідний для більшості інших методів друку).

Крім пігментного методу друку на тканині сьогодні широко використовуються різні інші методи нанесення. Наша компанія пропонує своїм коліентам наступні типи нанесень на текстиль:

- термотрансферний друк на текстилі;

- цифровий друк на текстилі;

- комп'ютерна вишивка на текстилі.

Кожен з перерахованих вище методів нанесення має свої переваги і недоліки, тому під час обговорення типів друку прислухайтеся до думки і порад менеджерів компаній, які предосталяет послуги нанесення зображень на окремі виду текстильних виробів. Застосування того чи іншого методу часто прямо пов'язане з типом текстильних виробів і складом тканин з яких вони зроблені. Тому дуже добре, коли консльтацію вам надають в компаніях, які займаються реалізацією текстилю та здійснюють друк на текстилі.

P.S. Якщо вам треба замовити друк на футболках чи будь-якому іншому текстилі ви можете звернутися до нас в компанію. Наші менеджери допоможуть підібрати найоптимальніший варіант за ціною і технічної реалізації тип друку на текстильних виробах.

Серед наших клієнтів багато відомих компаній, які вже замовляли у нас друк на футболках. Ми втілимо будь-які ваші побажання якісно, ​​швидко і професійно.
 
Якщо у вас вже є логотип або зображення, яке ви хочете надрукувати на футболках - надсилайте його нам в векторних форматах - Corel Draw або Adobe Illustrator.