На сьогоднішній день, при широкій пропозиції на українському ринку, купити футболки оптом недорого не становить абсолютно ніяких труднощів. Багато виробників промотекстіля мають в своєму асортименті лінійку, яка надає можливість провести рекламну компанію в "економ-варіант".
 
У попередній статті ми вже детально розглядали за рахунок чого футболки економ-варіанту становяться для виробників дешевше. Це і менша щільність тканини і менші маркетингові бюджети, пов'язані з просуванням основних брендів компаній-виробників рекламного текстилю. Як ми знаємо, для того щоб бути впізнаваним в сьогоднішньому світовому ринку, потрібно інвестувати далеко не малі кошти в маркетингові заходи, пов'язані з просуванням бренду.
 
У лінійці економ-варіанту виробник не несе таких витрат, пов'язаних з маркетингом і впізнаваністю марки. Але при всьому цьому, якість виробу залишається на висоті. Це стосується крою, складу тканини, колірної гами. У підсумку, в разі придбання такого рекламного текстилю, вам не буде соромно за те, що ви надасте футболки неналежної якості.
 
Бувають такі ситуації, що необоходимо провести рекламну кампанію в строга регламентація період часу. Це може бути і виступ певної групи, або спортивний захід. У таких випадках можна не піклуватися про подальшу долю рекламного носія. Оскільки період життя такої реклами обмежений в часі. Для таких рекламних кампаній як раз і створюються бренди "економ-варіанту".
 
Тому, якщо вам необхідно купити кепки оптом або футболки і при цьому заощадити бюджет, питайте торгові марки економ-лінійки. Наші менеджери з удовольствем запропонують вам всі можливі варіанти.