друк на футболкахТаку річ набувають для себе або в подарунок, і завжди вона буде доречна. Футболки та найпростіший метод реклами. Не дарма, багато компаній футболки зі своїми логотипами використовують в рекламних акціях. До того ж, такі футболки виконуються з якісного полотна, легкі в догляді і відмінно виглядають. 
 
Де нанести друк на футболках?
 

В хорошому фотосалоні можна придбати як вже готову річ з малюнком, так і замовити нанесення будь-якого вподобаного зображення. Для його нанесення застосовується кілька способів: шовкографія, термоплекс, сублімація, прямий друк і друк флекс плівками.  

Термотрансферная технологія

Повноколірний термоперенос відмінно підходить, якщо потрібно нанести повнокольорове зображення при виконанні невеликих або індивідуальних замовлень. Метод широко використовується для нанесення зображень на текстиль. Можна моментально перенести кольорове зображення, зберігши всю палітру кольорів. Підійде він і для виконання одиничних замовлень.

Флекс-нанесення

Для нанесення зображення використовуються сверхстойкие термоплівки. Процес нанесення займає хвилини. Зображення виходить якісним, завдяки його еластичності, навіть неодноразові прання не руйнують картинку. Застосовуючи спеціальні плівки: металік-плівку, флок- плівку, електрик, камуфляж або неон- флюоресцентную плівку можна отримати різні візуальні ефекти. 

Сублімація

Сучасний спосіб, що дозволяє наносити найскладніші зображення без втрати якості. Друк на футболках та іншому текстилі виконується на спеціальному принтері за допомогою сублімаційних чорнил. Зображення виходить яскраве контрастне з дотриманням півтонів і досить стійке.

Якщо ви не знайомі з даними технологіями і не знаєте, який спосіб нанесення вам підійде краще, зверніться до оператора фотосалону. Він допоможе вам розібратися з усіма тонкощами.

 

джерело: любимые Сумы

P.S. Якщо вам необхідні футболки з принтами або ви хочете замовити друк на футболках Київ - звертайтеся до нас в компанію і ми запропонуємо виконати ваше замовлення використовуючи найрізноманітніші технології друку. Щоб вибрати спосіб друку на футболках який оптимально підійде саме вам - зв'яжіться з нашими менеджерами за телефонами вказаними на нашому сайті. Якщо ви маєте готовий макет, який необхідно надрукувати, тоді надсилайте нам його по e-mail і ми вам зробимо найоптимальніше пропозицію.

Крім того що у нас ви можете купити футболки з принтами, ми також пропонуємо друк на будь-яких інших типах текстильної продукції - бейсболки, реглани, толстовки, куртки. При замовленні друку на текстильних виробах в нашій компанії, ми завжди можемо запропонувати найширший асортимент рекламних носіїв. Ми є імпортером текстильних виробів від найвідоміших європейських брендів рекламного текстилю і намагаємося тримати збалансований асортимент товару на нашому складі, з огляду на модельний ряд, широку кольорову гаму і розмірну сітку. Наш великий досвід дозволить вам провести на високому рівні любубю рекламну компанію або запланований захід.