Футболки SofspunУ липні 2014 року компанія Fruit of the Loom представила ексклюзивні футболки Sofspun® для чоловіків і жінок у Великобританії і Німеччині. У 2015 р. дана тенденція буде розширена як у географічному розумінні, так і в аспекті вікових категорій. Футболки Sofspun® тепер доступні у всій Європі і в колекції 2015 р. представлені довгоочікувані стилі для дітей і дівчаток.

Футболки Fruit of the Loom Sofspun® зроблені із застосуванням унікальної революційної технології і відрізняються усіма перевагами вільної пряжі в контексті нанесення друкованих зображень і турботи про навколишнє середовище, а також неперевершеною м'якістю гребённой бавовняної пряжі кільцевого способу прядіння. Ми раді приступити до випуску стилів для дітей і дівчаток з використанням цієї інноваційної тканини, оскільки впевнені в тому, що зовнішній вигляд таких виробів і їх відчуття на дотик гарантовано відкриють нашим клієнтам нові канали збуту продукції.

Чоловічі, жіночі приталені, дитячі футболки, а також футболки Sofspun® для дівчаток (щільністю 160/165 г/м) Характеризуються модною посадкою і ідеально підходять для ведення роздрібних продажів, туризму, ліцензування, рекламування та просування музики, а також в якості корпоративної одягу. Стилі для чоловіків і дітей характеризуються більш щільною посадкою по фігурі, а жіночі приталені футболки і стилі для дівчаток відрізняються фасонними бічними швами. Ці особливості надають таким футболок незрівнянний зовнішній вигляд.

Всі стилі пропонуються в 10 енергійних кольорах: сонячно-жовтому, червоному, помаранчевому, яскраво-зеленому, яскраво-синьому, малиновому, сіро-бузковому, глибокому темно-синьому, чорному / білому. На додаток до цього, футболки для дівчаток також пропонуються в світло-рожевому кольорі. Чоловічі футболки доступні в розмірах S-3XL, жіночі – в розмірах XS – 2XL, а дитячі футболки Fruit of the Loom і футболки для дівчаток – в розмірах для дітей віком 3-15 років.

Футболки Sofspun® – це лише одна з новинок 2015 р від провідного виробника одягу. Підтверджуючи свою репутацію в області високоякісних колірних рішень, компанія Fruit of the Loom готова запропонувати своїм клієнтам найширший і яскравий асортимент продукції.

Асортимент полегшених толстовок (Lightweight) поповнився трьома чоловічими моделями з неначесной тканини щільністю 240 г/м: толстовка з втачними рукавами (Set-In Sweat), куртка-толстовка (Sweat Jacket) і толстовка з коміром на застібці-блискавки (Zip Neck Sweat ), які доповнюють 10 існуючих стилів чоловічих, жіночих і дитячих полегшених толстовок (Lightweight). Все полегшені толстовки (Lightweight) виробляються з тканини з 80% бавовняної пряжі Belcoro® і 20% поліестеру, що забезпечує чисту і міцну область для декорування з меншою кількістю вільних волокон. Куртка-толстовка (Sweat Jacket) і толстовка з коміром на застібці-блискавки (Zip Neck Sweat) відрізняються рукавами реглан та прихованими застібками-блискавками, що спрощує друк на них. Розміри: S-2XL.

Три нових полегшених толстовки (Lightweight) доступні в 14 кольорах: від яскравих оранжевого і ультрамаринового до класичних бордового і темно-зеленого (пляшкового). Полегшені толстовки (Lightweight) ідеально підходять для вдалого поєднання різних предметів одягу і цілорічної шкарпетки, а також стануть в нагоді на всі випадки життя: для занять спортом, туризму, ведення роздрібних продажів і в якості командного одягу.

Футболки Original T з 100% -ї бавовни (щільністю 135/145 г/м), Що випускаються компанією Fruit of the Loom, як і раніше вкрай затребувані клієнтами для проведення великомасштабних промо-акцій і в якості форменого одягу для разових заходів. У 2015 році ми вдихнули в ці футболки нове життя, додавши дев'ять нових кольорів. Тепер на вибір клієнтам представлена ​​палітра з 19 кольорів. Серед нових кольорів лайм, фіолетовий і світлий графіт.

Чоловічі і жіночі приталені сорочки поло преміум-класу (Premium Polo) з 100% -й бавовняної тканини (щільністю 170/180 г/м) Також можуть похвалитися новими квітами, доданими в палітру обох стилів. Чоловічі і жіночі сорочки тепер доступні в 22 узгоджуються кольорах, включаючи фірмові яскраво-зелений колір і лайм. Нові кольори роблять сорочки поло преміум-класу (Premium Polo) ідеальним вибором для проведення дозвілля і в якості корпоративного одягу.

Дотримуючись духу компанії Fruit of the Loom і зберігаючи вірність традиції бути брендом для кожного, чоловічі сорочки поло 65/35 (65/35 Polo) слідують футболок Valueweight T, розмірна сітка яких була розширена в минулому році. Тепер обидва стилю доступні в розмірах S – 5XL.

P.S. Якщо ви шукали в мережі Інтернет футболки Київ - ви потрапили за адресою. Телефонуйте нам за вказаними в верхній частині сайту телефонами.

 Джерело: Fruit of the Loom