Футболки Stedman ST9320Як і всі футболки в цій лінії, вони виготовлені з 100% сертифікованого органічного бавовни. Нові «Organic Slub T-shirts» для чоловіків і жінок представляють особливий акцент на стилі. Зрозуміло, з органічно вирощеного бавовни, який був перероблений в тканину.
 
Спортивні ентузіасти відкриють чотири нових стилю в лінійці «Stedman® Active Sports». Stedman. «Active Seamless Raglan» - спортивні стилі залучають ще більшу увагу для чоловіків і жінок. Відмітна двоколірний візерунок в жаккардовом трикотажі делаеться одяг стилями зірок кожного тренування.

«Stedman® Active Outdoor» пропонує все необхідне для пригод на свіжому повітрі. У 2018 році дев'ять нових стилів розширюють існуючий широкий асортимент курток і жилетів.

Класний і комфортно теплі - нові «Active Quilted Jackets» забезпечують винятковий комфорт при носінні і додаткову теплоту завдяки стеганой начинці - і одночасно є дивно легкими. Кожний вид на комірі і вздовж блискавки підкреслює елегантний зовнішній вигляд цих м'яких куртки в класичних кольорах для чоловіків і жінок. Прикріплені кишені з кнопками і стоячим коміром завершують загальну картину. Обидва стилю є водостійкими і відразливими від вітру, так само, як і новий «Active Quilted Blouson». «Active Quilted Blouson» - це модна м'яка куртка з широкими плечима і поясом.

"Active Biker Jackets" -нові байкерські куртки для чоловіків і жінок це. не тільки сильна візуальна привабливість завдяки їх шкіряному увазі. Ці сучасні модні куртки також водостійкі, відразливі від вітру, приємно легкі і теплі.

Pilot Jacket ST5250Цього року прем'єра Active Pilot Jacket“. Це модна чоловіча куртка з атлетичним і чоловічим силуетом. Куртки пілотки володіють відмінним комфортом в шкарпетці і вітрозахисної і водовідштовхувальним поверхнею, що робить їх ідеальним суптніком для активного відпочинку.

Крім абсолютно нових продуктів, багато додаткові кольори розширюють існуючий асортимент Stedman®. Серед стилів з новими доповненнями кольору - Shawn & Sharon Oversized Slub, Sweatjackets для жінок і Knit Fleece для жінок.

Багато з відомих бестселерів є частиною лінійки «Stedman® Basics»: роками і роками, які були доведені як якісні продукти за привабливими цінами. Це реальна основа для практично будь-якої потреби на ринку реклами. З 2018 року класичний поло для чоловіків і поло для жінок, а також футболки Stedman Classic-T також пропонує три сучасних кольорових варіанти.

P.S. У нас ви можете купити футболки Stedman оптом в Києві за вигідними цінами. Також пропонуємо купити поло для чоловіків, поло для жінок, куртки для чоловіків і жінок