футболки Fruit of the LoomУспіх знаменитої чоловічої футболки Original T, змусив до створення нової футболки Original T для жінок і дітей, тепер в компанії є футболки Original T для Всіх! 

У компанії знають як важливий колір, і тому, додали ще більше узгодженості в свій модельний ряд для ще більшої можливості вибору.

НОВЕ В АСОРТИМЕНТІ PERFORMANCE

З новими чоловічими і жіночими спортивними майками Vests, Поло і шортами Performance, а так само з узгодженими квітами по всьому модельному ряду, з використанням багатофункціональної технології Cool Wear, моделі Fruit Active - ідеальні для спортивної і командної форми.
 

ФУТБОЛКИ ORIGINAL T'S - 

НОВЕ В АСОРТИМЕНТІ

Оригінальні та найкращі, стали ще краще з новими жіночими і дитячими моделями і з новими яскравими квітами по всій лінійці. Тепер доступні в 21 кольорі, в щільності 145 г/m², для забезпечення всього необхідного в рекламній футболці. НОВІ КОЛЬОРИ по всьому модельному ряду.

НОВІ КОЛЬОРИ ПО ВСЬОМУ МОЕДЛЬНОМУ РЯДУ


Фрут оф зе лум представила нові додаткові і узгоджені кольору для Чоловічих, Жіночих і Дитячих моделей. 

Більше кольорів ніж можна бажати – від класичних до яскравих і натуральних. 

Колір, вибір і узгодженість ... Коли колір дійсно має значення - вибирайте Fruit!

Fruit of The Loom

Компанія «Fruit of the Loom» була заснована двома братами в Род-Айленді, США, в 1851 році. Корпорація «B.B and R. Knight Corporation» відкрила свою першу фабрику і приступила до виробництва високоякісних бавовняних текстильних виробів та одягу.
 
П'ятьма роками пізніше, завдяки натюрмортів, намальованим дочкою одного з клієнтів компанії, з'явилася торгова марка «Fruit of the Loom».
 
У 1871 році марка «Fruit of the Loom» була офіційно зареєстрована під номером 418. Це означає, що наша компанія є одним з найстаріших брендів у світі і старше торгової марки «Coca-Cola», електричної лампочки і звичайного паперового пакета.
 
Маючи за плечима 160-річний досвід виробництва високоякісного текстилю, компанія «Fruit of the Loom» стала одним з провідних світових брендів предметів одягу.
 

У 2002 році компанія «Fruit of the Loom» була придбана групою компаній «Berkshire Hathaway Group», очолюваної одним з найвідоміших бізнесменів у світі, г-ном Уорреном Баффеттом. Це є запорукою фінансової стабільності і надійною опорою, що дозволяє нам з упевненістю дивитися в майбутнє.

Нещодавно вже самою компанією «Fruit of the Loom» була придбана корпорація «Russell Corporation», якій належить ряд світових брендів, включаючи «Russell Athletic», «Spalding» і «Brooks». В останні роки було також придбано підрозділ корпорації «VF Corporation» по виробництву жіночої білизни, включаючи широко популярний бренд жіночої білизни «Vanity Fair», що є додатковим свідченням активного розвитку нашої компанії.

 Джерело: fruitoftheloom
 
P.S. У нас можна купити футболки Fruit of the Loom, в тому числі футболки Original T за вигідними цінами. В наявності футболки B&C, футболки Stedman, футболки Roly.