замовити кепкиІноді виникають суперечки: чим же відрізняється кепка від бейсболки? Нічим, крім назви. Головний убір під назвою «бейсболка» з'явився в США і спочатку був призначений для гравців в бейсбол, який захищав їх від палючого сонця під час гри. Вболівальники, бажаючи підкреслити свою приналежність до певної бейсбольній команді, стали надягати бейсболки з логотипом команди. Згодом бейсболка стала предметом літнього гардеробу багатьох з нас.
 
Бейсболки або кепки, можуть відрізнятися за формою козирка: прямий або вигнутий, а також бувають однорозмірних і з можливістю регулювати по обхвату голови.
 
У нашій країні бейсболки називають також кепками, хоча це одне і те ж. Кепки-бейсболки — відмінна риса молоді захоплюється реп і хіп-хоп культурою, але їх також носять діти і дорослий різних вікових груп сонячний період часу року.
 
З причини популярності цього головного убору, кепки перестали бути простим тканинним предметом одягу. Сьогодні кепки шиються з різних тканин (утеплених, Котонові, шовкових та інших), різних кольорів. На них може наноситися малюнки, вишивка або просто невеликі елементи декору для одягу. Так, жіночим варіантом може бути кепка з вишитими на ній, стразами і Бізер, візерунків з метеликів або квітів. Дитяча кепка з нанесеним на неї малюнком улюбленого героя з мультфльма.
 
Останнім часом, кепки і бейсболки застосовують, як один з елементів рекламно-сувенірної продукції, яка може як презентуватися клієнтам, партнерам або працівникам офісу, так і бути задіяно в рекламній кампанії. Для цього підбирається необхідний вид кепок, переважно корпоративної забарвлення або ж нейтральної, після чого на її поверхню наноситься зображення логотипу або текст про компанію. Така кепка з логотипом вдалий вид рекламного носія, оскільки вона обов'язково стати в нагоді її власникові.
 
Корпоративні кепки можуть також бути задіяні для ідентифікації ваших співробітників під час спортивних змагань між компаніями або між відділами великого холдингу.
 
Також можна створити унікальну кепку для себе — якщо зробити на неї нанесення малюнка або вишивки по індивідуальному ескізу. Ексклюзивний аксесуар приверне увагу знайомих.
 
Джерело: tekstil
P.S. Купити корпоративні кепки оптом в Києві ви можете купити звернувшись до нас в компанію.