Виходячи з величезного досвіду роботи з клієнтами нашої компанії, ми знаємо випадки коли можна заощадити бюджет і не прагнути до найвищого рівня якості, а коли не варто навіть думати про компроміси. Вибір залежить від багатьох чинників: від тривалості подальшої експлуатації виробів, умов їх шкарпетки, подальшого друку на футболках і т.д. Ми працюємо зі світовими лідерами серед виробників текстилю багато років, тому точно можемо підказати які кольорові або чорні футболки оптом купити найвигідніше. У цій статті ми поділимося з вами нашими фаворитами серед виробників і підкажемо, як купити кращу якість за менші гроші.

Футболки оптом купити можна у таких виробників:

1. Футболки Stedman

Ця фірма-виробник дійсно наш фаворит серед усіх, з ким ми працюємо. Ми рекомендуємо цього виробника тим покупцям, для яких не існує компромісних рішень коли справа стосується якості. Stedman виробляє і реалізує свої футболки великими оптовими партіями, роблячи вартість виробів доступною, при цьому зберігаючи бездоганна німецька якість.

2. Футболки B&C

Ще один європейський лідер серед виробників текстилю. Текстиль цієї фірми без проблем підійде для будь-якого способу друку, обробці вироби і відмінно зарекомендував себе в повсякденному носінні.

3. Футболки Sol's (футболки Sol's оптом)

Відносно молода французька компанія, що займається виробництвом текстилю. Своє виробництво у цій компанії з'явилося в 1991-му році. Незважаючи на коротку історію, ця фірма вже встигла проявити себе як відповідального виконавця, думаючого про якість своєї продукції.

4. Футболки Fruit of The Loom

Якщо ви шукайте низькі ціни, щоб футболки оптом купити — американська фірма футболки Fruit of The Loom відмінний вибір. Якість виробів і їх ціна завжди радують покупців, тому при обмеженому бюджеті вибирайте футболки Fruit of The Loom. Вони відмінно підійдуть для проведення рекламних кампаній, одягу для співробітників та інших цілей. Сама ходова модель у цього виробника — футболки поло з різною щільністю тканини і з широким спектром колірних рішень.

Футболки оптом Україна

В Україні не так багато виробників рекламного текстилю, при цьому серед тих, хто є на ринку не завжди вдається знайти хорошу якість і доступну ціну. Оскільки привабливе співвідношення ціни і якості на футболки оптом Україна не пропонує — важливо знайти надійних постачальників, що пропонують футболки оптом купити прямо у виробника. Наша компанія багато років пропонує кожному бажаючому придбати європейську якість за помірну ціну. Ми налагодили партнерські відносини безпосередньо з виробниками, тому наші ціни — найвигідніші серед українських постачальників.