Stedman футболкиСамая проста футболка Stedman може допомогти в рекламній кампанії, бізнесі або навіть стати незамінною трендової річчю у вашому гардеробі.
 
Наприклад, взявши футболку Stedman більшого розміру, ви легко досягнете стилю oversize. Вже пару сезонів поспіль найпопулярніші будинки мод в своїх колекціях представляють вільні речі, в тому числі і футболки. Такий елемент в образі відразу додасть розслабленості і легкості, приховає деякі дефекти фігури. Незважаючи на простоту задумки, потрібно при виборі речі в стилі oversize звертати увагу на якість матеріалу, тому що тільки якісна річ сяде «так як треба». В іншому випадку, ви ризикуєте виглядати неохайно. Але це точно не про Stedman футболки, так як тканина їх виробів приємна на дотик, досить щільна для повсякденного носіння і збереження зовнішнього вигляду виробу. При створенні такого образу важливий контраст розмірів і форм. Наприклад, простора і зручна футболка в комбінації з вузькими джинсами — найбільш зручний і стильний образ на кожен день.
 
Більш того, купити футболки оптом від виробника можна і з метою створення футболок власного унікального дизайну. Наприклад, за допомогою звичайної Stedman футболки ви можете зробити серію своїх унікальних принтів, як для близьких людей, так і для комерційних цілей.
 
Якщо ви зважитеся робити футболки з унікальним дизайном за останніми модним тенденціям, вам потрібно знати про тренди в цій сфері. Наприклад, на піку популярності зараз перебуває квітковий принт. Об'ємні лілії, яскраво-червоні троянди, соняшники і півонії в цьому сезоні стали окрасою не тільки футболок, але і блузок, курток, суконь, комбінезонів, спідниць та джинсів. Не залишилися осторонь і аксесуари. Квіти можуть бути вишиті або представлені у вигляді патчів. Принт набув великої популярності, тому що він йде абсолютно всім і дуже простий в поєднанні з іншими. Головне, не переборщити з ним. В образі повинна бути тільки одна річ декорована квітковим принтом, але завжди є місце експериментам. Такий одяг можна комбінувати до нескінченності, головне — це багата фантазія і гарний смак. Більш лаконічний дизайн футболок може містити в собі провокаційні написи, різні мінімалістичні ілюстрації, смуги. Будь-яку просту задумку можна перетворити і зробити унікальною, використовуючи різні технології друку, наприклад флок або вишивку.
 
Якщо ви все ж вирішили купити футболки оптом від виробника і започаткувати власну справу лінійкою такого одягу, головне — знати, де купити футболки оптом за хорошою ціною і як зробити продукцію якісною і зручною. Stedman футболки — безумовно краще рішення з тих, що представлені зараз на ринку текстилю.