Футболки оптомПерший вид — футболки без коміра з круглим вирізом. Часто такі футболки поєднують з іншими елементами одягу, аж до того, що надягають їх поверх регланів або кофт з подовженим рукавом. Вони часто щільно сидять на тілі. Вони виглядають круто при будь-яких умовах, а також в поєднанні з будь-якими іншими елементами гардероба, наприклад, з розстебнутою сорочкою поверх або в парі з джинсами і кросівками.

Футболки поло

В основному це футболка в нижній половині і сорочка з коміром у верхній, так само дизайн передбачає планку з двома або трьома кнопками і додатковий кишеню. Вони відомі як сорочки для гольфу або теніски. Як правило, при виготовленні використовують трикотажне полотно або тканину з синтетичних волокон. Вони хороші як для спорту, так і для Вашої повсякденному житті, і можуть добре поєднуватися з шортами або полегшеними брюками. Перегляньте колекцію наших моделей представлену на сайті, і Ви будете здивовані різноманітністю колірних рішень і спеціальними дизайнерськими пропозиціями нашого магазину.

Футболки з V-подібним чином

Ці футболки мають V-подібний виріз. Вони гарні для тих, хто хотів би візуально подовжити собі шию. Це найкомфортніша модель футболок, так як вона підійде і тим, кому не до душі щільно прилягають до шиї коміри.

Футболки Хенлі

Це просто еталон мужності серед всього одягу. Ви могли бачити ці футболки в бойовиках або пригодницьких фільмах, там, де головний герой це Брюс Вілліс чи який-небудь інший накачаний, який рятує світ або хоча б країну, чоловік. Їх можна добре поєднувати з парою джинсів або шортами, а також використовувати в стилі мілітарі. 

Футболки для спорту

Люди, які люблять спорт знають, як важливо мати хорошу колекцію спортивних футболок. Вони спеціально призначені для занять конкретними видами спорту, щоб зробити Ваші заняття спортом максимально комфортними. Є футболки для волейболу, баскетболу, хокею, тенісу, а також просто для занять в спортзалі - вибирайте таку футболку, в якій Вам буде найзручніше. 

Повсякденні чоловічі футболки оптом

Це все ті футболки, надівши які можна сказати, що вони неймовірно зручні. Вони саме такі, які підходять Вам, з будь-якою довгою і формою рукавів, будь-якої довжини і з вирізом будь-якої форми. В основному для повсякденного носіння підходять футболки з натуральних тканин, наприклад, бавовни.

Білі або чорні футболки відмінно виглядають в парі з контрастними легкими брюками і мокасинами. Також чорно-біла гамма футболок ідеально підійде, якщо набридне Вам і Ви захочете урізноманітнити їх власним дизайном - такі кольори ідеально підійдуть під будь-яке зображення, які Ви захочете нанести.

Чоловічі футболки стали необхідним елементом гардеробу і тільки уявіть, у що Ви були б одягнуті, якби їх не було? Чоловікам доводилося б розгулювати в сорочці, навіть при звичайній прогулянці з собакою, а зараз Вам достатньо просто дістати щось із шафи - і це точно буде футболка!

P.S. Ми пропонуємо купити чоловічі футболки оптом на самих вигідних умовах зі складу в Києві. Відправка по всій Україні