Футболки були і залишаються незамінним предметом гардероба протягом десятиліть. А вже скільки тепер можна знайти різновидів футболок! Зараз ми трохи розповімо Вам про ті речі, які Ви можете придбати в нашій компанії.

Футболки поло

Це класичний чоловічий одяг, хоча, останнім часом її часто можна побачити і на жінках, а все тому, що ця модель футболок полюбилася багатьом не тільки через зручності, але також через неймовірно стильного вигляду і впевненості, яку вона надає. Історія цього предмета гардероба починається ще в 1926 році, коли тенісист Рене Лакост став носити спеціально розроблену кращими дизайнерами білосніжну сорочку, яка дозволяла йому одночасно відчувати себе комфортно, а також виглядати на всі сто на відкритому чемпіонаті США. З тих пір сорочки поло зазнали багато змін і зараз це одні з найбільш популярних речей в чоловічому гардеробі. Не забувайте, у нас Ви також можете купити поло і жіночі футболки оптом!

Які марки одягу можна побачити у нас?

Так як ми вже протягом восьми років є одним з найбільших постачальників і реалізаторів промотекстіля в Україні, ми відібрали тільки кращих виробників і пропонуємо Вам перевірені часом і особисто нами бренди, а саме:

Fruit of the Loom Україна

Fruit of the LoomЦе явний фаворит серед брендів, що надають футболки. Бренд Fruit of the Loom пізнаваний і любимо в усьому світі. Це найбільший виробник і експортер нижньої білизни, футболок, штанів та іншого одягу з США. Чого вже говорити, якщо цього бренду 165 років! А починалася його історія з невеликого сімейного бізнесу з продажу футболок, декорованих ручним розписом, при чому найбільшою популярністю користувалися футболки з яблуками, до речі тепер, на логотипі Fruit of the Loom в центрі воно і красується. Подолавши півтора століття історії, підкоривши три покоління людей, що цінують якість і комфорт — ми бачимо успішний мультибренд, який ми з гордістю можемо надати в Україні для Вас.
 

STEDMAN

Цю компанію можна вважати одним із засновників спортивних брендів в США, так як її історія налічує вже понад шістдесят років. Згодом бренд став так стрімко розвиватися, що на зорі двадцять першого століття став популярним в західній Європі, успішно стартував продажу у Франції зі своїми, тепер традиційними, лінійками одягу: класична, комфортна, підліткова і поло.

Футболки B&C

Одяг B&C — вибір стильних, активних і витриманих людей. Цей бренд зарекомендував себе якістю своєї продукції, так як при виготовленні використовуються матеріали преміум-класу, при цьому самі ціни залишаються на доступному рівні. Носити такі речі — суцільне задоволення, переконайтеся і Ви!

 P.S. Якщо ви шукаєте жіночі футболки оптом або хочете купити футболки поло в Україні - звертайтеся до нас за телефонами, вказаними в шапці сайту. Ми надамо вам повний спектр послуг - від вибору необхідної моделі до підбору кольорової гами і розмірної сітки. Будемо раді плідній співпраці з вами і компанією, яку ви представляєте.