На сучасному ринку існує дуже багато найменувань виробів з текстилю, в яких може заплутатися будь-хто. Добре, коли є можливість візуально дізнатися необхідний виріб і, наприклад, замовити друк на регланах Київ. Але якщо ви регулярно замовляєте жіночі реглани оптом і чоловічі реглани оптом, світшоти, толстовки, кенгурушки — краще розібратися раз і назавжди, чим же вони відрізняються один від одного і чи є ці відмінності насправді.

Чоловічі реглани оптом

Ми вже розповідали про те, що таке реглани, але для правильної послідовності повторимося. Реглан — вид рукава, відповідно регланом можна назвати і футболку, і толстовку, і світшоти, якщо у таких присутня в крої такий елемент як рукав типу реглан. Погляньте на зображення нижче і подивіться на особливості даного виду рукава.

чоловічі реглани оптом

У чому може бути різниця між різними реглані:

  1. Щільність тканини — від найтонших трикотажних виробів, до щільних «утеплених» варіантів.

  2. Наявність утеплення з внутрішньої сторони: нижній шар вироби може бути з флісу. Якщо вам потрібні дійсно теплі жіночі або чоловічі реглани оптом, вибирайте максимальну щільність тканини і, по можливості, модель з флисом всередині.

  3. Довжина рукава. Залежно від ваших побажань, ви можете знайти і футболку-реглан, і реглани з довгими рукавами.

Як виглядає толстовка

Зазвичай, толстовкою називають спортивне виріб вільного крою. Найчастіше, в толстовках є капюшони і кишені, вони можуть бути на застібці-блискавки або без неї. У толстовки є безліч різновидів. В різновиди толстовок записані світшоти, бомбери, худі (їх також називають «кенгурушки» через велику накладного кишені спереду).

Коротко розберемо різновиди толстовок:

Бомбер — виріб з трикотажу на блискавці, з рукавами типу реглана і круглою гумкою на горловині. Виглядає як світшоти, відрізняється блискавкою і використовуваними матеріалами. Бомбер може виступати верхнім одягом, може бути виконаний з водонепроникної і/або продувається тканини, може бути з утеплювачем і навіть на синтепоні.

Худі — від англійського слова «капюшон». Такий різновид толстовки завжди виконується з капюшоном, а часто ще й з великим накладною кишенею, за що і отримала другу назву «кенгурушка».

Що таке «світшоти» розберемо окремо.

Що таке світшот

Всі люблять світшоти, це поширений вид одягу. Тому, у нас часто замовляють друк на світшоти Київ.

За фактом, світшот — це той же реглан, але світшоти найчастіше має форму «барильця». У світшоти є манжети на гумках, а також низ вироби утримує гумка, що і створює таку форму. У світшоти завжди довгі рукава типу «реглан». У світшоти завжди кругла горловина, а у світшоти класичного крою присутній вставка, що примикає до центру круглої горловини, що має форму літери V. Іноді, ця вставка повторюється і на манжетах. Погляньте на фото і знайдіть відповідні деталі:друк на світшотах Київ

У нас можно купити реглани оптом! У нас можна купити реглани оптом! У нашому магазині рекламного текстилю також широко представлені світшоти, толстовки, кенгурушки. Більш того, ми також пропонуємо послуги друку на текстилі.