друк на футболкахТак які ж способи друку на текстилі ми можемо запропонувати? Існує величезна кількість рішень, і ми розповімо Вам, як надрукувати футболки оптом недорого.

Трафаретний друк (Шовкографія)

Це найбільш старий спосіб, який використовується для друку на текстилі. Якщо говорити простою мовою - Ваше зображення ділять на складові кольору, після чого на кожен колір виготовляється спеціальна форма, яка в певних місцях пропускає фарбу. Після виготовлення форм на всі складові кольору Вашого зображення, кожну форму накладають і пропускають через неї відповідну фарбу, в результаті всіх операцій на поверхні матеріалу залишається барвисте зображення. Як бачите, цей спосіб досить трудомісткий, що робить його більш времязатратним, щодо інших способів друку, але його якість виправдовує ціну, а при великих партіях і багатоколірних зображеннях це іноді єдиний оптимальний варіант друку. Переваги шовкографії: насичені кольори; можливість реалізації оригінальних рішень, наприклад, друку флуоресцентними фарбами або іншими фарбами з особливими властивостями; можливість друку по будь текстурі. Недоліки: необхідна певна кількість відбитків для мінімального замовлення; щодо інших, більш оперативних способів друку цей спосіб займає більше часу; трудомісткий. Переваги трафаретного друку затьмарюють незначні недоліки, тому цей спосіб і є найбільш популярним способом друку на текстилі.

Термоперенос зображення

Цей спосіб друку ідеально підходить, якщо необхідно швидко запечатати дешеві футболки оптом. Суть такого методу друку в тому, що зображення друкується на спеціальному папері, яка потім розміщується на текстилі і кладеться під гарячий прес, з'єднуючись з матеріалом за рахунок дифузії. Чим гарний даний спосіб? Вийде запечатати дешево, навіть при малих тиражах. Можна зробити щось дуже оригінальне, наприклад, друкуючи глітером або люмінесцентною фарбою, в цьому термоперенос іноді навіть більш креативний, ніж шовкотрафарет, а головне - Ви можете виготовити єдину в своєму роді річ, що не переплативши. Недоліки - обмежений формат зображення, невисока якість зображення. Але якщо Ваша мета - написати своє ім'я на спині футболки рожевим плюшем, то цей спосіб друку впорається ідеально. 

Цифровий друк

Не варто недооцінювати сучасні цифрові друкарські машини, таке обладнання в наші дні здатне показати результати, що конкурують з традиційними способами друку як в якості, так і в ціні, а в деяких параметрах навіть досягти успіху і залишити всі інші способи друку далеко позаду. Всі переваги прямого друку можна перераховувати неймовірно довго, так що зведемо все до основних. Цифровий друк на футболках дозволяє отримати дуже чітке і деталізоване зображення, за фактом, обмежує його тільки текстура матеріалу. Собівартість одного відбитка не змінюється в залежності від тиражу, що дозволяє зробити замовлення навіть на одну футболку. Якщо Вам потрібно 100 різних футболок - це не викличе труднощів і не збільшить вартість замовлення. 

Вишивка на футболках

Машинна вишивка дає довговічний, зносостійкий результат, при цьому сама вишивка проводиться швидко, а кількість примірників практично не впливає на вартість замовлення. Вишивка виглядає фактурно, надійно, добре підходить для реалізації логотипів на футболках, кепках, куртках та іншому одязі.