По-перше, друк на футболках сьогодні можлива декількома способами, але кожен з них має свої недоліки і переваги, так само, як і у кожного, хто друкує, свої цілі і завдання. Наприклад, замовляючи футболку як подарунок своїм близьким, варто звернути увагу на якість футболки і спосіб друку, адже зображення повинно залишатися навіть після багаторазового прання. А головна вимога до промо футболок - дешевизна, про якість найчастіше думають в останню чергу.

Друк на текстильному принтері. Сьогодні цей спосіб друку вважають найякіснішим, з його допомогою на футболки можна наносити будь-які зображення, в тому числі і фотографії. Однак цей спосіб друку дорогий і дозволити собі таку печатку можуть не всі.

Термо- аплікація (флокс/флекс). Цей спосіб друку заснований на принципі збору зображення шляхом аплікації і переноситься на футболку. Цей спосіб дозволяє одночасно використовувати різної фактури плівки, але серед головних недоліків – трудомісткість процесу, так що цей спосіб підходить для нанесення простих зображень або написів.

Шовкографія. Цей спосіб друку поширений по всьому світу, промисловий спосіб дозволяє оперативно нанести зображення на велику партію футболок. Окремо слід відзначити економічну вигоду такого способу друку, а також відмінну якість і зносостійкість зображення, проте головний мінус – друк цим способом доцільна лише при великих тиражах, чим більше примірників футболок, тим менше коштує одиниця.

джерело: proreklamu