Футболки КиївМода завжди служить лише орієнтиром у вашому особистому баченні свого стилю, але так чи інакше, всі ми схильні до впливу масової культури і, рано чи пізно, переймаємо близькі нам тенденції. Оновлювати свій гардероб усвідомлено і вдумливо - кропітка, але захоплюючий процес, який не обійдеться без покупки чергових футболок. Так чому б не купити футболки Київ?

Ми уважно стежимо за сучасними течіями в моді, щоб наші клієнти завжди могли бути впевнені в наших радах. Отже, перш ніж замовити футболки оптом, потрібно знати які саме футболки були на показах весна-літо цього року.

 

 

1.Кольори

У цьому році будуть актуальні монохромні рішення. Образи, зібрані з чисто чорних або чисто білих предметів гардероба будуть на піку своєї популярності, що не може не тішити прихильників лаконічних нарядів. Сміливо готуйте своїй образ Total Black, а почати варто, купивши жіночі футболки оптом.
 
Тим, хто вважає за краще кольорові рішення Монохром теж є де розгулятися. Актуальні в цьому сезоні кольори асоціюються з природою і природністю. Номер один у колірній палітрі 2017 го року став гучний колір greenery. Це насичений зелений колір, що асоціюється зі свіжістю, свіжою зеленню і листям. Нарівні з цим кольором, модна палітра включає в себе відтінки коричневого (запорошений кедр, теплі сіро-коричневі відтінки), блакитні тони (небесно-сірий), рожеві (пурпурний з відтінком лаванди, курна троянда), а також колір, в перекладі звучить як "Червона Зоря". Це відтінок червоного, що відображає жіночу індивідуальність і сексуальність. Жіночі футболки оптом в цьому відтінку будуть виглядати незвично і привабливо.
 

2. Футболки з принтами

 
У моду повернулися футболки з принтами, як правило, це однотонні футболки з великим написом на грудях або спині. Тут ви можете сповна самовиразитися. Для початку вам треба у нас купити футболки оптом і відразу замовити друк на футболках ви зможете вибрати або придумати будь-який напис самі, підібрати особливий шрифт або навіть замовити унікальний вид вашої футболки у нашого дизайнера. Як замовити і купити футболки Київ дізнавайтеся за номерами, вказаними в шапці сайту!
 
Також, крім написів в моді буде смужка, причому у всіх її проявах. Горизонтальна, вертикальна, широка, вузька, одна або багато - все це ви можете використовувати як в ваших повсякденних образах, так і при створенні вечірніх нарядів.
 
І один з останніх великих трендів - квіти. Квіти на вашому одязі, аксесуарах або в волоссі знову будуть в моді. Ви можете використовувати це, якщо захочете створити модний і стильний жіночну футболку з унікальним принтом. Ми також пропонуємо вам друк на футболках, використовуючи цікаві й нестандартні способи нанесення, наприклад, використовуючи флокированіє або гліттер. Це дозволить вашим речам виглядати ще більш цікаво і незвично.